dinsdag 26 augustus 2008

totally tegendraads

Zaterdag 30 augustus is het zover: de Totally Tegendraads dag: een heel bijzondere dag, al is het maar omdat Tessa Tegendraads dan (bijna) 1 jaar bestaat....De Totally Tegendaads dag wordt een leuke dag om te komen shoppen, want er staan die dag voor de eerste 25 klanten die tenminste 10 euro besteden in de winkel weer een leuke goodiebag klaar! En er kan een leuke (en lekkere!) gratis make en take worden gevolgd in de winkel.Maar je kan je ook inschrijven voor de te gekke Totally Tegendraads workshop-dag: je volgt dan twee te gekke workshops, bij de een maak je een leuk , kleurrijk mini-boekje met basic grey papier: ideaal voor je zomer-foto's!Ook ga je samen met TT-Teamlid Meriam een te gekke Layout maken op golfkarton! Ook hebben we naast de leuke en lekkere make en take die in de winkel te volgen is, een extra make en take voor jullie voorbereid in onze workshopruimte, een leuk minialbum met doodlebug papier! Uiteraard is alles weer goed verzorgd met een lekkere lunch, en natuulijk krijgen ook onze workshoppers een leuke goodiebag mee naar huis! De kosten voor de Totally Tegendraads workshopdag zijn 25 euro per persoon.Inschrijven voor de Totally tegendraads workshop dag kan nog, stuur even een mailtje naar: info@tessategendraads.nl of bel even naar de winkel: 0168 484 101

En ik ga dus die leuke doodlebug make & take geven!!!!
Heb er al helemaal zin in en het belooft een superdag te worden!

groetjes Liesbeth

2 opmerkingen:

Monique zei

Bedankt voor je leuke reactie op mijn blo. En natuurlijk mag je mij linken. Vind ik juist erg leuk. Jij nog gefeliciteerd met je prijs van het blog van Ria.
Fijne dag,

Groetjes Monique

Marijke zei

Hey Liesbeth,

Ik zie je dan zoiezo zaterdag. Ik ben afgelopen zaterdag mijn vest bij Tessa vergeten, die ik ga ik dan ophalen. Goh, wat vervelend dat ik dan gelijk kan make en taken :-) (ik ben benieuwd naar de jouwe!)

Maar eerst tot donderdag!

Liefs Marijke