woensdag 7 april 2010

nieuwsbrief april

Hallo allemaal
En de maand april is alweer aangebroken.
Hebben jullie het mooie logo van de creatieve tafel al gezien:

Lian heel erg bedankt!!!!!!!!!!!!!
NIEUW:
Geen tijd of zin in de voorbereiding van een knutselfeestje maar wilt u het wel graag thuis vieren? Dat kan. U kunt nu ook pakketten bestellen met alle benodigde materialen, een stap voor stap handleiding en bij de themafeestje ook nog tips voor spelletjes rondom het thema. Zo kunt u thuis meteen aan de slag.

Hieronder wat voorbeelden van de kinderfeestjes:
Prinssesenspiegel van het prinsessenfeest:Kikker van het kikkerfeest:Een zeepketting:Bij de creatieve tafel de volgende aanbieding in de maanden april en mei en juni: Bij het reserveren van een kinderfeestje hoeft u voor de jarige niet te betalen. U betaalt dus alleen voor de andere kinderen. Het kinderfeestje dient wel plaats te vinden in de maanden april-mei-juni

In de maand april de volgende activeiten:

16 april: Workshop piano hinge. In dit leuke boekje dat met sateprikkers in elkaar gezet wordt passen lekker veel foto's. Wel zeker 30 foto's van normaal formaat.


€20,00 inclusief alle materialen en drinken met wat lekkers.

21 april: knutselmiddag voor kinderen met als thema lente. We gaan een leuk lentemeneertje of mevrouwtje maken met een hoofd met haren van tuinkers. €4,00 per kind. Tussendoor krijgen de kinderen nog wat drinken en wat lekkers.

Kijk voor meer info en meer voorbeelden op de website: http://www.decreatievetafel.nl/
Opgeven kan telefonisch of via de mail: info@decreatievetafel.nl groetjes Liesbeth Musters

2 opmerkingen:

Hanneke zei

Ziet er allemaal weer leuk uit, succes!!

Margriet zei

Wate een leuke ideeën. Het boekje is ook gaaf.