woensdag 1 september 2010

Scrappassion bestaat 2 jaar!!!!!

Daarom deze maand een speciale, normale challenge en een EXTRA challenge! Doordat onze beide sponsors, Dolls and Decorations en De Scrapheap een prijs zullen sponsoren deze maand, zijn er dus dubbele kansen daarop! Wij willen zowel Annemieke en Carla heel erg bedanken voor hun gulheid!! Wij bevelen onze sponsors dan ook van harte bij jullie aan om eens te gaan kijken in hun winkels.

Laten we beginnen te zeggen wat de speciale, normale challenge is. Omdat Scrappassion 2 jaar bestaat, is de challenge voor deze maand als volgt:
maak een project/layout waarop het getal 2 of woord twee op voor komt.

De nummer 1 van deze challenge krijgt van één van onze sponsors een digitale bon ter waarde van € 15, =. Nummers 2 en 3 zijn gewoon weer onze guest ct leden voor de maand Oktober.De EXTRA challenge is als volgt:
Wordt volger van ons blog [als je dat nog niet was natuurlijk!] maak een kaart met een felicitatie en het getal 2 of woord twee erop en stuur die naar Ria.

Het adres krijg je via een mailtje als je je kaart al in foto daarbij opstuurt! Die kaarten neemt Ria allemaal mee naar het eerste Scrappassion weekend eind September. Daar zijn namelijk dan alle CT leden aanwezig, en daar kiezen wij 1 winnaar. Die winnaar krijgt van één van onze sponsors een leuke prijs!

Maar dat is niet alles....er zijn nog meer verrassingen...maar daar zeggen we nu niks over, dat merk je wel als je wint, bij zowel de speciale, normale challenge als bij de kaartenchallenge! Alle reden dus om deze maand zeker mee te doen!

5 opmerkingen:

jaimie zei

Hallo Liesbeth,

wat een mooie en lieve LO!

Groetjes, Jaimie

Gwendolyn zei

Heej Liesbeth!

Leuke LO! Je hebt het cijfer 2 heel erg leuk verwerkt!

Groetjes Gwendolyn

Ria zei

Liesbeth, ik vond jou layout zo lief!! Mooie foto van jou en je lief meis!!!xx

Hanneke zei

Ik vind je uitwerking helemaal leuk, lekker frisse kleurtjes en wat een leuke foto van jullie!!

Hilde zei

Wat een mooie lo heb je gemaakt!
Ik heb de mijne bijna klaar1

Gr Hilde