zaterdag 8 november 2008

goed en "slecht"nieuws

Zo hier eindelijk weer een update vanuit huize Musters. Drukke week achter de rug. Nog steeds niet helemaal opgeknapt, zit nu aan de antibiotica...

Maar goed en "slecht" nieuws. En dan "slecht" tussen aanhalingstekens. Want ik vind het erg jammer maar snap het volkomen en vind het ook superdapper dat Tessa de beslissing heeft genomen om te stoppen met de winkel. Ik citeer even van de site:

Zo klein als we begonnen zijn zo’n 4 jaar geleden, zo boven ons hoofd is alles uitgegroeid. Letterlijk, een uit de hand gelopen hobby. Het harde werken van de afgelopen jaren, altijd maar bezig zijn met de winkel, te weinig tijd voor het gezin. En ook wij hebben te maken gehad met de economische teruggang. Er is een soort grens bereikt: tot hier en niet verder. Ik kies (opnieuw) voor mijn gezin.
Het is geen makkelijke beslissing hoor, zeker niet, maar nu hij is genomen, ben ik er heel erg blij mee! Ik zou het ook geweldig vinden om jullie allemaal nog een keertje te zien in de winkel, even lekker een bakkie thee doen en jullie mijn lekker helpen de winkel leeg te maken...
Kortingen van 30% tot 50% op alle artikelen.


Voor Tessa dus de enige juiste beslissing maar ik heb met heel veel plezier in het designteam gezeten en het workshops geven vond ik ook erg leuk. Ook ik kijk terug op een geweldige tijd en heb weer veel nieuwe mensen leren kennen!

Maar er is ook supergoed nieuws. Tessa sluit deze periode wel af met de scrapaward voor beste scrapwinkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUPER TESSA JE HEBT HET OOK VERDIEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Later vandaag nog wat layouts en kaartjes van de afgelopen weken die ik nog niet heb laten zien.

Geen opmerkingen: