dinsdag 30 december 2008

Award en de laatste dagen van het jaar!

Ik kreeg van Tessa deze blogger award!
Dank je wel Tessa!!!!En verder zijn we aangekomen bij de laatste dagen van het jaar. Nog eentje te gaan en dan zit 2008 er alweer op.
2008 was voor ons in alle opzichten een goed en rustig jaar. Dat is altijd fijn natuurlijk.

Het was voor ons een jaar waarin duidelijk werd wat Manouk had. Toch wel fijn na 3 1/2 jaar tobben. En het gaat supergoed nu met haar. Wel met iedere dag antibiotica maar anders had ze ook genoeg kuren. Dus wat dat betreft maakt het niet zoveel uit. Bij de laatste controle in december was ook alles goed, in maart terugkomen en dan krijgt ze weer een uitgebreide check up en als alles dan goed is hopen we in de zomer van 2009 zonder de antibiotica te komen.

Een jaar waarin we ons huisje helemaal hebben ingericht naar onze zin. En waar we ook nog geen dag spijt van hebben gehad dat we er zijn gaan wonen.

Verder ook nog een jaar waarin Manouk voor het eerst naar de basisschool ging en Cherona naar groep 3. Toch 2 mijlpalen.

Voor mezelf een jaar waarin ik met veel plezier workshops heb gegeven bij Tessa. En wat me ook een hoop nieuwe scrapvriendinnen heeft opgeleverd.

Een jaar waarin we heerlijk op vakantie geweest zijn naar Drenthe.

Een jaar waarin we een neefje Wout erbij kregen.

Maar ook een jaar waarin we pap misten. En dat zullen we blijven doen. Dat gaat helaas niet over.

Maar kortom het was een goed jaar, en hopelijk brengt 2009 ons nog meer goeds! Wil ik iedereen een goed uiteinde wensen en een knallend 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 opmerking:

Tessa Tegendraads zei

Lieve Liesbeth, Alex, Cherona en Manouk,

We wensen jullie een super fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2009!!

Dikke nieuwjaarskussen van Tessa, Jurgen, Femke en Sanne