woensdag 2 juni 2010

Nieuwsbrief juni van de creatieve tafel

Hallo allemaal

En toen was het alweer juni. Tijd voor weer een nieuwe nieuwsbrief van de creatieve tafel waarin we u de laatste nieuwtjes, acties en agenda vertellen.

Wie jarig is trakteert. Omdat ik 19 juni jarig ben krijgt u op iedere scrapworkshop €2,50 korting.

Verder zal er op mijn blog ook nog een leuk WK actie komen. Een aantal dagen voor een wedstrijd van het Nederlands elftal zal er een bericht komen op mijn blog. Hierin kunnen jullie voorspellen wat de uitslag van de wedstrijd wordt. Onder de goede antwoorden zal ik een leuke oranje scrapprijs weggeven. Hoe verder het Nederlands elftal komt hoe groter de prijs zal worden. Nu maar hopen dat ze de finale halen!!!Dit is de link naar mijn blog:http://liesbethmusters.blogspot.com/

De agenda voor de maand juni:

8 juni: Workshop jacobsladder: Een supergaaf boekje met een eindeloos omklapsysteem. €17,50 (met korting dus maar €15,00) Inclusief alle materialen en drinken en wat lekkers.



9 juni: knutselmiddag voor kinderen: kaarten maken €4,00

14 juni: Workshop explosionbox. Dit is een box met een deksel dat we maken van 3 vellen cardstock. Als je het deksel eraf haalt valt het doosje open. Er kunnen 12-20 foto's in, in de formaten 7x7 cm, 8x8 cm en 9x9 cm. €17,50 (met korting dus maar €15,00) Inclusief alle materialen en koffie, thee, fris en wat lekkers



16 juni: knutselmiddag voor kinderen: thema WK 2010 €4,00

30 juni: knutselmiddag voor kinderen: thema zomer €4,00

Ik ben nu ook al druk bezig met de agenda voor tijdens en na de zomervakantie, maar daarover meer in de volgende niuewsbrief!

groetjes Liesbeth Musters


2 opmerkingen:

Hanneke zei

Zo, jij gaat het weer druk krijgen de komende tijd!!! Ziet er weer goed uit allemaal!!!
En Hup Holland Hup!!!!

Tessa Tegendraads zei

Ziet er leuk uit Liesbeth!! Ik moet nog steeds een keertje komen scrappen bij je he, binnenkort maar es een datuk prikken ;-)

Morgen kom ik ff bj je aan!

XX Tessa