donderdag 8 juli 2010

Nederland - Spanje: Blogcandy

As zondag speelt Nederland de finale tegen Spanje!!!Daarom voor de laatste keer een blog candy. Behalve deze blogcandy mag de winnaar ook een workshop naar keuze uitzoeken en volgen bij www.decreatievetafel.nl.
Ik ben momenteel nog druk bezig met het workshopoverzicht voor september-december 2010. Deze zal spoedig op de website staan.

Voorspel de uitslag in dit bericht (ik zag dat een aantal mensen in het vorige bericht ook al enthousiast hadden gereageerd, maar om het even overzichtelijk te houden even alle voorspellingen in dit bericht :)
Doe dit voor zondag 11 juli 20.30 uur.
Ik zou het leuk vinden als je volger wordt en als je op je eigen blog vermeldt dat ik deze candy weggeef.

6 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Hai Liesbeth, Wat een super leuk pakket weer! Ik doe weer mee hoor! ehhhh ben alleen bang dat ik dit keer een iets minder positieve uitslag ga voorspellen... hoop dus ook dat ik er flink naast zit!! Maar ik denk dat Spanje wint met
2 - 0.... nogmaals hoop dat ik er helemaal naast zit hoor, en ik ga ook zeker duimen voor een overwinning voor ONZE jongens! hihi! Liefs Marianne

Vera zei

Wat een leuk pakketjes!
Doe mij maar 3-1 voor Nederland!!

Groetjes

Vera

Ria zei

we gaan winnen [positief denken] en met 2-1.

corrie en rini zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
corrie en rini zei

hallo liesbeth wat een leuk pakketje ik denk dat wij gaan winnen met 3-2 voor nederland
groetjes corrie

Anoniem zei

Hai! Volg je blog al even, heb er zelf geen. Maar hou van scrappen en ik vind dat pakketje heel erg mooi! Mijn voorspelde uitslag is..2-1 voor Nederland!
Groetjes Judith